Polaroid brillen nu ook verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts


De brillen van Polaroid zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts. Polaroid bestaat sinds 1937 en is de uitvinder van de eerste, originele gepolariseerde glazen. De polariserende glazen bieden het ideale gevoel van comfort op wegen met veel schaduw of op een nat wegdek waarbij je anders zou worden verblind door de zon. Naast het kijkcomfort beschikt het merk over verschillende stijlvolle monturen. Tot slot draagt het ook bij aan de kwaliteit van de ogen, de UV-filtering zorgt voor een goede bescherming van de ogen.

Sport en Active – Comfort
De brillen beschikken over een comfortabele fit voor, tijdens en na het sporten. Het materiaal van de brillen is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en transpiratie. De gepolariseerde lenzen beschermen de ogen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Het design past bij iedere sportieve fietser.

Overzetbril – Functioneel
Met de overzetbril wordt een standaard bril in een handomdraai een zonnebril. De brillen draag je namelijk over elkaar. De gepolariseerde lenzen beschermen de ogen tegen schadelijke UVA- en UVBstralen. Omdat de bril over een bril op sterkte wordt gedragen is het voordeliger dan een zonnebril op sterkte.

“Wij zijn blij dat we de samenwerking met Polaroid mogen aankondigen. Door het aanbieden van de kwalitatieve en betaalbare zonnebrillen kunnen wij, samen met de retailers, de sportieve fietser voorzien van meer comfort en bescherming tijdens de fietsritten”, aldus Brand Manager Anton Nijhuis.

Over Juncker Bike Parts
Juncker Bike Parts is één van de grootste distributeurs van fietsonderdelen & -accessoires in de Benelux. Door de combinatie van een breed assortiment en snelle levering uit voorraad is het bedrijf een betrouwbare partner voor de fietsdetailhandel. Juncker Bike Parts maakt onderdeel uit van Accell Nederland waar ook de fietsmerken Batavus, Koga, Loekie, Sparta, Van Nicholas en XLC toe behoren